top of page
Maansafari

Holistisch geboorte- en slaapcoach

Baby in vaders armen

"Ouderschap is het moeilijkste wat je ooit zult doen, maar het mooiste wat je ooit zult hebben."

 - Oprah Winfrey

AANBOD

01

Relaxed bevallen vanuit Regie

RBVR volg je als je zwanger bent en zelfbewust, met kennis en vertrouwen de bevalling in wil gaan. Ondanks dat je een geboorte niet kunt controleren, heb je namelijk wél invloed op het verloop. Door te luisteren naar je gevoel en op onderzoek uit te gaan. Zodat je positief terugkijkt op je bevalling en je je kindje een fantastische start geeft.

Vrouwencirkel - Rise from the fire journey

03

Gedurende vier maanden gaan we met elkaar op reis. Met schaduwwerk, moederlijn- en innerlijk kind werk nemen we de tijd om oude wonden te helen in liefdevolle verbinding met elkaar. In deze periode zet je stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

02

Slaapcoach voor baby's en kinderen

Heb je moeite om een ritme te vinden, is er onrust in de nacht, beginnen de ochtenden om 5 uur of lukt het je kleintje niet in slaap te komen? Slaaptekort beïnvloedt je hele gezin. Als er niet wordt geslapen, lijkt ineens je hele leven om slapen te draaien. Maar het kan echt anders! Daar help ik je bij als slaapcoach, op een liefdevolle, responsieve manier. 

04

Mother Blessings

Heb jij geen zin in het proeven van babyhapjes en een wedstrijdje luiers verschonen? Maak dan van je babyshower een mother blessing. Tijdens deze ceremonie wordt niet alleen gevierd dat er een baby op komst is, maar ook wordt de moeder verwend en verzorgd. Het draait om de transitie naar het moederschap en daarin gedragen worden.

TREATMENT

MIJN DRIVE

IMG_2384_edited.jpg

De eerste 1000 dagen vanaf conceptie zijn cruciaal voor een goede start van een kind. Wat we al veel langer intuïtief begrijpen wordt inmiddels ook wetenschappelijk ondersteund. Ruim 30 jaar onderzoek toont aan dat het welzijn van een kind voor, tijdens en na de geboorte een belangrijke voorspeller is van problemen – zowel fysiek als mentaal – op latere leeftijd.

Een betere wereld begint bij een betere start voor alle kinderen, en daarvoor leg je de basis al vóór de geboorte.

Mijn drive komt uit mijn onderbuik. Want het zou toch fantastisch zijn als we ervoor kunnen zorgen dat die nieuwe generatie veilig, gezond en kansrijk opgroeit? Dat wij als ouders in ieder geval zorgen voor een rijke voedingsbodem. En dat is nogal een verantwoordelijkheid. Maar het is nooit de bedoeling geweest dat je er als aanstaande of kersverse ouder alleen voor stond. Daarom doe ik wat ik doe. Als ik daar ook maar een kruimeltje aan bij kan dragen, ben ik tevreden.

Het gaat mij bij de slaapcoaching en met de zwangerschapscursus om zo veel meer dan slaap en een mooi bevalverhaal. Een goede, liefdevolle start voor de volgende generatie is de beste investering in de toekomst die we als maatschappij kunnen doen. De meeste ouders willen dit ook voor hun kind, maar worden daar niet genoeg bij gesteund. Het ís gewoon pittig soms, en het is zoveel beter te dragen als je het niet alleen hoeft te doen.

ABOUT
MY CLINIC
CONTACT

NEEM CONTACT OP

LOCATIE
CONTACT

Granietstraat 69

5345SX Oss

Tel: +31 6 23524042

E-mail: jet@maansafari.nl

VOLG ME
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

STUUR EEN BERICHT

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page