Zo zorg je ervoor dat je positief terugkijkt op je bevalling 

Wat hoop en verwacht jij van de geboorte van je kindje? Ondanks dat je een geboorte niet kunt controleren, heb je namelijk wél invloed op het verloop. 1 op de 5 vrouwen ervaart haar bevalling namelijk negatief, en de helft daarvan zelfs traumatisch. Deze cijfers kunnen écht omlaag. En ik vertel je welke elementen ervoor zorgen dat je bevalling amazing wordt.

3 elementen maken het verschil

In deze online masterclass neem ik je mee in de 3 elementen die ervoor zorgen dat je positief terugkijkt op je bevalling. Voor de best mogelijke start van je reis in het ouderschap en het leven van je kindje.

Dinsdag 23 april om 20:00 uur, vanaf je bank of luie stoel

Droom bevalling

Relaxed bevallen vanuit Regie

Relaxed bevallen vanuit Regie® leert jou over het verloop van een geboorte, adem- en ontspanningstechnieken, maar ook hoe je vanuit rust en flow kunt bevallen. Zelfs als het anders loopt dan gepland.

Kinderslaapcoach

Op een liefdevolle manier je kindje beter laten slapen, het kan echt. Daarbij zijn de ontwikkeling en behoefte van een kind essentieel en maken we gebruik van de natuurlijke slaapsystemen.

slaapcoaching

Over mij

Het gaat mij om zoveel meer dan alleen goede slaap en een mooie bevalling. Alle kindjes verdienen de beste start in het leven geven en ik wil ouders daarbij ondersteunen. Want ze zeggen niet voor niets: ‘it takes a village to raise a child’.

Zwangere vrouw in de natuur.

Testimonials

“Het is overduidelijk dat Jet gepassioneerd is over dit onderwerp, ze kan er fantastisch en heel helder over vertellen! Dankjewel Jet!"

– Maud en Bas

“Wat een kennis heeft Jet en zó fijn door haar op ons overgebracht! Perfecte balans tussen informatie en tips. We kijken vol vertrouwen uit naar de bevalling en ik krijg er bijjjna zin in de bevalling van. Bedankt lieve Jet!!!""

– Wouter en Inge

Je hoeft het niet alleen te doen…

Slaapregressies en sprongen, hoe ga je ermee om?

Lees over slaap en geboorte